Tekstsucces
Creatieve tekstschrijver voor websites(SEO), brochures, blogs, persberichten, uitnodigingen, beschrijvingen, direct mail, nieuwsbrieven, advertorials en columns

SEO website teksten laten schrijven  en vele andere teksten
Voor wie en hoe?

Het schrijven van een brief kan nog dagelijks werk zijn. Het schrijven van website teksten, een blog, een nieuwsbrief of een persbericht vraagt om specifieke kennis. Doordat je met dergelijke teksten niet dagelijks te maken hebt ontbreekt vaak voldoende kennis en ervaring. Op zo'n moment kom ik graag in beeld om dat gemis aan ervaring of gebrek aan tijd  op te vullen zodat we samen tot een scorende tekst komen. Jij door de briefing en ik door het te schrijven.

Tekstschrijver die van veel markten thuis is
Het onderwerp of het doel maakt niets uit. Als tekstschrijver ben ik nog geen onderwerpen tegengekomen waar ik geen antwoord op had. Het maakt niet uit of het nu technische onderwerpen zijn, dienstverlenend, vrije tijd, intermediair, commercieel, informatief  of maatschappelijke. Wil je het onderwerp van je tekst eerst even aan mij voorleggen?
Bel me dan gerust eerst even op voor vrijblijvende maar wel nuttige informatie.
0182521141

Bij website teksten komen extra aandachtspunten aan de orde, zoals SEO optimalisatie en doelgroep selectie


Het eerste dat bij een website aan de orde komt is het creëren van bezoek. Daaraan gaat  het invullen van een pakkende titel en de omschrijving vooraf. Daarna volgt het wekken van de belangstelling en het kweken van vertrouwen. Als de bezoeker daar een goed gevoel over krijgt kan er gewerkt worden om een reactie te ontlokken. Natuurlijk wil iedereen dat zijn website veel bezocht wordt en daarbij vervullen wij samen de hoofdrol. Op de eerste plaats jij zelf door het aandragen van je doelgroep en je wensen. De opbouw en de tekst moeten aan bepaalde eisen voldoen en daar ligt mijn verantwoordelijkheid zodat Google zijn deel kan waarmaken: je potentiële klanten die via zoekwoorden op zoek zijn, zo snel mogelijk naar de juiste websites sluizen.

SEO teksten schrijven
Als tekstschrijver kan ik je precies aangeven waar de opbouw en de content aan moeten voldoen om ook jouw website snel te laten vinden. SEO is inmiddels een "gevleugelde" afkorting en betekent zoveel als "Search Engine Optimization" (Zoekmachine vriendelijke tekst) Daarbij spelen zaken als de juiste tekstkoppen, de zoekwoorden en de content (inhoud) een zeer belangrijke rol. Bij het schrijven van website teksten krijgt SEO bij mij alle aandacht maar zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van de tekst. Alles draait immers om jouw succes.

Elk medium vraagt om een originele en creatieve content.

Elke vorm van schriftelijke communicatie kent zijn eigen mores. Een reorganisatie mededeling vraagt om een andere stijl dan een nieuwsbrief met een feestelijke introductie, bijvoorbeeld van een nieuw product. Bij alle vormen van communicatie zal ik dus de stijl daarvan met je afstemmen. Om je doel te bereiken kun je voor 100% rekenen op mijn creativiteit en inleving in jouw situatie.


Vrijblijvend offerte aanvragen?

Heel eenvoudig, alleen onderstaand formulier invullen en verzenden.  
  

Maar het kan nog sneller door direct te bellen: 0182 521141. Dan ben je snel zeker van objectieve informatie en een heldere beantwoording van je vragen.