Tekstsucces
Creatieve tekstschrijver voor websites(SEO), brochures, blogs, persberichten, uitnodigingen, beschrijvingen, direct mail, nieuwsbrieven, advertorials en columns

Persoonlijk:

Tekstschrijver gezocht? 
Even voorstellen zodat ik wellicht ook jouw freelance tekstschrijver kan zijn.

Mijn naam is Cor Sul, ik ben freelance tekstschrijver en werk vanuit Gouda voor het hele land. Vele jaren heb ik in wisselende functies teksten verzorgd en bovendien ook nog in verschillende branches. Creativiteit was en is een belangrijke eigenschap en die ook een voorwaarde was bij mijn functies in de marketing, reclame, publiciteit en management. Met deze achtergrond ben ik nu al weer jaren freelance tekstschrijver waarmee ik de gelegenheid heb om vele opdrachtgevers van succesvolle teksten te voorzien.

Creatieve tekstschrijver, actief in Gouda voor heel Nederland
Met behulp van de huidige communicatiemiddelen maakt het niet uit waar je in Nederland gevestigd bent. Opdrachten ontvang ik uit alle delen van het land. Het belangrijkste is een goede afstemming tussen de opdrachtgever en  tekstschrijver. In mijn geval besteed ik daar alle aandacht aan. Verder garandeer ik transparante tarieven, vertrouwelijk omgaan met de informatie, nakomen van de afgesproken leveringstijd en originele teksten zonder plagiaat.

Tarief.

Je kunt op een zeer aantrekkelijke prijs/prestatieverhouding rekenen. Daarbij hanteer ik een duidelijke prijsstelling waarbij je kunt kiezen uit:

  • Een prijs per woord. Een eenvoudig systeem dat voor iedereen zeer transparant en controleerbaar is.
  • Een prijs per uur. Meestal toegepast als het een tekstopdracht betreft waar geen research bij nodig is.
  • Een prijs per project. Grootte en looptijd van de opdracht zijn daarbij van invloed.

Over de condities en de prijs geef ik altijd vooraf complete informatie.

De betaling dient binnen 14 dagen na oplevering te zijn voldaan. Bij lang lopende opdrachten kunnen afwijkende afspraken worden gemaakt.

Dus tekstschrijver gezocht?
Voor meer informatie of een offerte aanvraag kun je onderstaand formulier invullen en verzenden. Met plezier kijk ik uit naar je reactie.

Maar het kan nog sneller door direct te bellen: 0182521141. Dan ben je nog sneller voorzien van objectieve informatie en een heldere beantwoording van je vragen.