Tekstsucces

Creatieve tekstschrijver voor websites, brochures, blogs, persberichten, uitnodigingen, beschrijvingen enz.

 

2017-01-21

Hoe enthousiast wordt je doelgroep van jouw website?

Dat zou je vast wel willen weten want dan heb je voor een groot deel ook het antwoord op de vraag “Hoe effectief is mijn website?”gratis e-book.jpg
Bij velen is een nieuwe of vernieuwde website een soort bevalling geweest. Ook al besteed je het werk uit, een website bouwen waarmee je wilt scoren vergt veel tijd en aandacht. Is je website eenmaal online, dan is het afwachten of de site jou brengt wat je ervan verwacht had. Gelukkig is in veel gevallen het resultaat meetbaar. Wat je echter niet weet is of het resultaat wellicht beter had kunnen zijn. Wat je ook niet weet is waaraan het ligt als het resultaat tegenvalt.

Hoe kritisch kijk je naar je eigen website?
De kans is groot dat je best tevreden bent. Je hebt, eventueel samen met je websitebouwer, het eindresultaat beoordeeld en akkoord bevonden. Je bent dus op z’n minst gezegd een beetje bevooroordeeld. Natuurlijk is jouw mening over je website van belang, maar jouw mening kan in dit geval niet opwegen tegen het oordeel van de bezoekers die jouw doelgroep uitmaken. En van die doelgroep moet je het nu juist hebben.

Kijk eens vanuit het perspectief van je doelgroep naar je eigen website.
Dat is niet eenvoudig. Je moet jezelf namelijk wegcijferen en in de huid van de personen van je doelgroep kruipen. Gelukkig is voor deze metamorfose een goed hulpmiddel beschikbaar in de vorm van het gratis te downloaden e-book “Hoe effectief is mijn website?”. Met hulp hiervan kun je veel beter via een kritische blik van je doelgroep je eigen website beoordelen. Daaruit kun je dan weer conclusies trekken wat eventueel verbeterd zou moeten worden. Dit e-book is voor iedereen begrijpelijk geschreven en dus geen moeilijk technisch verhaal. Het bevat handige tips en inzichten en checklists. Je kunt “Hoe effectief is mijn website” downloaden op de Home pagina van deze website. Veel succes.

Cor sul - freelance tekstschrijver

Bewaren
[font=”Helvetica Neue”,Helvetica,sans-serif]Bewaren[/font]

Admin - 13:35:00 | Een opmerking toevoegen

Opmerking toevoegen

Fill out the form below to add your own comments